Main Content

TRANSFER NEWS (20.2.): Arsene Wenger trénerom Kataru?

streda, 20. február 2019 10:06 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: TASR

Wenger sa stretol s prezidentom PSG

Prezident Parížu Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi sa podľa informácií denníka L'Equipe v katarskej Dauhe stretol s francúzskym trénerom Arseneom Wengerom. Aktuálne sa povráva, že Wenger by sa mohol stať koučom reprezentácie Kataru, ale vylúčený nie je ani jeho príchod do PSG.

Veľkokluby bojujú o Fernandesa

Vedenie Sportingu Lisabon je pripravené predať talentovaného Bruna Fernandesa, píše tamojší plátok Correio de Manha vo svojom reporte. Fernandesa aktuálne sledujú Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea, AC Miláno, Juventus Turín a Paríž Saint-Germain.

Jota do Realu Madrid?

Vedenie Realu Madrid dlhodobo sleduje iba 19-ročného útočníka Jotu, ktorý dáva o sebe vedieť v drese portugalskej Benficy Lisabon. Biely Balet podľa denníka AS ponúkol za Jotu 18 miliónov eur, ale Benfica túto ponuku hneď odmietla.

Juventus sa vzdal Cerriho

Alberto Cerri, ktorý bol doteraz na hosťovaní v Cagliari z Juventusu Turín, ostane v tomto klube na trvalý prestup. Taliansky šampión o tom informoval na svojej oficiálne stránky. Cagliari za Cerriho zaplatí deväť miliónov eur v najbližších troch rokoch.

Z Crystal Palace do Bayernu?

Nemecký majster Bayern Mníchov prejavil záujem o obrancu londýnskeho Crystal Palace Aarona Wan-Bissaku, informuje anglický denník Daily Mail. Bavori sú vraj favoritmi na jeho získanie, ale interes o tohto 21-ročníka mladíka majú aj Chelsea, City, United, Dortmund a Everton.

Chelsea sleduje Zidanea a Lamparda

Londýnska Chelsea monitoruje možných nástupcov kritizovaného kormidelníka Maurizia Sarriho, informuje anglická televízia Sky Sports. Ak Talian skutočne na Stamford Bridge skončí, na jeho miesto by mal prísť jeden z dvojice Zinedine Zidane – Frank Lampard. V hre je aj riešenie, že aktuálny asistent Gianfranco Zola by klub viedol do konca sezóny.