Main Content

Khabib oficiálne vyzval legendu MMA! Ako zareaguje?

štvrtok, 21. február 2019 09:39 | Autor: Marek Ďaďo

Khabib Nurmagomedov, výzva
Khabib Nurmagomedov, výzva | zdroj: TASR, Instagram

Hovorí sa, že počas dnešnej tlačovej konferencie v Montreale sa dočkáme oficiálneho oznámenia o ukončení kariéry legendy MMA, Georgesa St-Pierrea. Karty sa však rozhodol zamiešať jeden z najznámejších bojovníkov súčasnosti, neporazený Khabib Nurmagomedov.

 Ruský zápasník, ktorý si momentálne odpykáva za svoje vyvádzanie po poslednom zápase s Conorom McGregorom, má pre niekdajšieho šampióna welterovej a strednej váhy odkaz, ktorý by ho mohol presvedčiť, aby sa predsa len vrátil do oktagonu.

„Poďme to urobiť v novembri. Po tomto zápase môžeš ukončiť kariéru. Vyrastal som na tvojich zápasoch, nemám voči tebe nič iného, iba rešpekt a verím, že som ti to ukázal keď si bol v Moskve,“ cituje úradujúceho šampióna ľahkej váhy portál MMA Fighting. „Bude pre mňa česť zdieľať oktagon s jedným z najväčších zápasníkov všetkých čias.“

Khabib chce, aby sa duel uskutočnil vo váhe do 70 kilogramov ale taktiež uviedol, že St-Pierreovi umožní stretnutie aj vo váhe do 72 kilogramov, nakoľko predtým nikdy nebojoval v tak nízkej kategórii. St-Pierre by sa v prípade výhry stal prvý zápasníkom, ktorý získal 3 tituly v rozličných váhových kategóriach.

Numagomedov nakoniec dodal už svoju klasickú výzvu: „Môže to byť v Montreale, New Yorku, Moskve alebo Abú Dhabi. Pošli mi miesto, priateľ môj.“ Celý odkaz nájdete na Khabibovom Instagrame a treba dodať, že z neho cítiť nutnú dávku rešpektu.