Main Content

Novinky z futbalového sveta (4.10.)

utorok, 4. október 2011 19:34 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (4.10.)
Novinky z futbalového sveta (4.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Chelsea sa bude sťahovať

Futbalisti londýnskej Chelsea hrávajú svoje domáce zápasy na krásnom štadióne Stamford Bridge, ktorý býva aj pravidelne zaplnený. Vedeniu Blues sa však tento stánok s kapacitou niečo nad 40 000 miest začína máliť a podniklo prvé kroky k výstavbe nového štadiónu s kapacitou pre 60 tisíc fanúšikov Blues.

Vráti sa Zidane?

Legendárny francúzsky futbalista Zinedine Zidane má už svoju reprezentačnú kariéru dávno za sebou, ale v médiách z krajiny Galského kohúta sa objavila správa, že populárny „Zizou“ by sa k národnému tímu mohol vrátiť, avšak ako tréner.

Opäť Carlos

Carlos Tévez je v posledných dňoch naozaj žiadaným artiklom medzi novinármi rôzneho druhu. Najnovšie sa v médiách objavila správa o tom, že Tévez nie je nominovaný ani do reprezentácie, ktorú čakajú duely proti Čile a Venezuele. Nuž, ako hovorí „Keď sa darí, tak sa darí!“

Nový tréner Rakúska

Reprezentácia Rakúska má nového kormidelníka. Stal sa ním skúsený Marcel Koller, ktorý nahradil Didiho Constantiniho. Hlavným Kolerovým cieľom je dotiahnuť reprezentáciu našich západných susedov na MS 2014 do Brazílie.

Rusi bez Keržakova

Piatkový súper našich futbalistov Rusko sa bude musieť v Žiline zaobísť bez kanoniera Zenitu Petrohrad Alexandra Keržakova, ktorý sa nešťastne zranil v poslednom ligovom kole. 

Ohrozuje Ancelotti Wengera?

52-ročný úspešný tréner Carlo Ancelotti, ktorý získal v minulosti s Chelsea prvý historický double a to dokonca vo svojej premiérovej sezóne na lavičke Blues by sa rád opäť vrátil do Premier League. Taliansky stratég zároveň priznal v rozhovore pre denník La Repubblica, že by ho lákala práca v Arsenale, kde má poriadne rozkývanú stoličku Arséne Wenger.