Main Content

TRANSFER NEWS (22.2.): Nová zmluva pre Jana Oblaka?

piatok, 22. február 2019 11:25 | Autor: Jakub Vaverka

Jan Oblak
Jan Oblak | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea nemôže kupovať hráčov

FIFA rozhodla, londýnska Chelsea nebude môcť v najbližších dvoch prestupových obdobiach kupovať nových futbalistov. Dôvodom je porušenie pravidiel pri kúpe mladých futbalistov. Modrí momentálne majú deväťdesiat dní na odvolanie a dokázanie, že obvinenia nie sú pravdivé.

Filipe Luis do Barcelony?

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel so špekuláciou, podľa ktorej je brazílsky obranca Filipe Luis v hľadáčiku majstrovskej Barcelony. Atlético Madrid ale nechce svojich hráčov predávať priamej ligovej konkurencii.

Oblak podpíše novú zmluvu

Denník AS tvrdí, že slovinský brankár Jan Oblak podpíše s Atléticom Madrid nový kontrakt. Balkánec podáva v drese Rojiblancos vynikajúce výkony, pričom ako hráč, tak aj klub chcú, aby bola ich spolupráca predĺžená.

Fernandes do AC Miláno?

Záložník Bruno Fernandes, ktorý podáva vynikajúce výkony v drese portugalského Sportingu Lisabon, by mohol v zimnom transferovom okne odísť do Talianska, kde sa o jeho služby zaujíma AC Miláno. Informoval portál Calcio Mercato.

Barca v boji o Pepeho

Barcelona je ďalším klubom, ktorý bude po konci tejto sezóny bojovať o talentovaného zakončovateľa Nicolasa Pepeho, ktorý podáva kvalitné výkony v LOSC Lille vo francúzskom Ligue. Hlása to plátok Diario Sport.

Modrič do 2021

 Madridský denník Marca píše, že chorvátsky stredopoliar Luka Modrič by mohol s Realom Madrid v dohľadnej dobe podpísať novú zmluvu. Vicemajster sveta nechce nikam odchádzať, pričom s Merengues by mohol uzavrieť dohodu do roku 2021.