Main Content

TRANSFER NEWS (25.2.): Falcao do Talianska či Španielska?

pondelok, 25. február 2019 09:32 | Autor: Jakub Vaverka

Radamel Falcao
Radamel Falcao | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Wagner koučom Leicestru?

Po tom, čo Leicester City prepustil skúseného trénera Claudea Puela, začala diskusia o tom, kto by mohol trénovať The Foxes. Podľa Examiner Live by majstra Anglicka z roku 2016 mohol viesť David Wagner, ktorého v priebehu tohto ročníka vyhodil Huddersfield Town.

Nová zmluva pre Holdinga

Talentovaný Rob Holding, ktorý mal problémy so zraneniami sa dohodol s Arsenalom na kontrakte s londýnskym Arsenalom, píše denník Daily Mirror. 23-ročný mladík je rád, že môže ostať na Emirates Stadium, a že mu klub verí.

Bayern stále chce Hernandeza

Americká televízia ESPN, ktorá sa odvoláva na španielsky denník Marca, píše, že obranca Lucas Hernandez z Atlética Madrid by mohol v letnom transferovom okne odísť do Nemecka, kde sa o jeho služby stále zaujíma Bayern Mníchov.

Bitka o Falcaa

 Španielsky bulvárny plátok Don Balon informuje, že kolumbijský útočník Radamel Falcao, ktorý je stále hráčom AS Monako, by mohol po konci prebiehajúceho ročníka odísť do Španielska, kde sa o jeho služby zaujíma Valencia. Interes o El Tigreho má aj AC Miláno.

Jamés v Bayerne natrvalo?

Prezident Bayernu Mníchov Uli Hoeness povedal, že budúcnosť kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza leží na pleciach trénera Bavorov Nika Kovača. Jamésovi po sezóne končí dvojročné hosťovanie z Realu Madrid, pričom FCB má opciu na jeho kúpu.

Davies nie je dosť dobrý

Sport Bild píše, že talentovaný Kanaďan Alphonso Davies, ktorý prišiel v zimnom transferovom okne, sa zatiaľ v metropole Bavorska trápi a je možné, že z Bayernu Mníchov po sezóne odíde niekam inam. Davies má stále len osemnásť rokov.