Main Content

TRANSFER NEWS (26.2.): Jamés Rodriguez do Juventusu?

utorok, 26. február 2019 07:01 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho chce pokoj

Tréner José Mourinho, ktorý v decembri skončil v Manchestri United, v rozhovore prezradil, že by sa rád v lete vrátil do futbalového kolotoča, pričom tento raz by chcel robiť predovšetkým s ľuďmi, s ktorými ma dobré vzťahy a vyhnúť sa tak konfliktom.

Jamés Rodriguez do Juventusu Turín?

Taliansky portál Calciomercato informuje, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez, ktorému po sezóne končí dvojročné hosťovanie z Realu Madrid v Bayerne Mníchov, by mohol od nasledujúceho ročníka obliekať dres Juventusu Turín.

Leeds zmení majiteľa

Leeds United, ktorý je momentálne tretí v druhej anglickej lige a plánuje postúpiť do Premier League, môže v prípade úspešného zvládnutia záveru sezóny zmeniť majiteľa. Ak sa totiž klub presunie do najvyššej súťaže, jeho majiteľ Andrea Radrizzani zvažuje predaj, píše the Daily Mail.

Tagliafico do Realu Madrid?

Real Madrid už v predstihu hľadá letné posily, pričom Biely Balet sa mal momentálne zamerať na argentínskeho obrancu Nicolasa Tagliafica, ktorý oblieka dres holandského Ajaxu Amsterdam. Tagliafico by mohol nahradiť Marcela, ktorý chce odísť, tvrdí TYC Sports.

Sarri ostane

Aktuálne to vyzerá, že situácia okolo talianskeho trénera Maurizia Sarriho v Chelsea sa jemne upokojila. Podľa dostupných informácií by mal tento kritizovaný kouč ostať na Stamford Bridge minimálne do konca ročníka.

Rabiot do Anglicka?

Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot, ktorého vo veľkom sleduje FC Barcelona, by vraj mohol z PSG po sezóne zamieriť do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby prejavili tamojšie kluby Liverpool a Arsenal.