Main Content

TRANSFER NEWS (27.2.): Nový brankár pre Barcelonu?

streda, 27. február 2019 10:03 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Leicester má nového trénera

Bývalého trénera Liverpoolu FC včera podpísal Leicester City. Brendan Rodgers sa vracia do anglickej Premier League, po tom, čo trénoval v škótskej Premier League v Celticu Glasgow. Rodgers je podľa vlastných slov rád, že je späť v Anglicku.

Llorente sa rád vráti

Španielsky denník Marca píše, že útočník Fernando Llorente má v pláne sa na sklonku svojej profesionálnej kariéry vrátiť do milovaného Baskicka, kde v minulosti obliekal dres Athleticu Bilbao. Aktuálne je hráčom Tottenhamu Hotspur.

Rakitič do Manchestru United?

Denník Daily Mail informuje, že anglický veľkoklub Manchester United bude v letnom transferovom okne bojovať o chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča. Rakitič je hráčom Barcelony, ale špekuluje sa, že by mohol zmeniť dres.

Onanov návrat?

Diario Sport píše, že talentovaný kamerunský brankár Onana, ktorý aktuálne chytá v holandskom Ajaxe Amsterdam, by sa mohol po sezóne sťahovať do Barcelony. V minulosti pôsobil v akadémii La Masia, pričom Barca vraj bude hľadať nového gólmana.

Arsenal ide po Zielinskom

Arsenal je pripravený v letnom prestupovom období bojovať o 24-ročného stredopoliara Piotra Zielinskeho, ktorý podáva výborne výkony v drese talianskeho SSC Neapol. Informácie priniesol britský plátok Mirror.

Tierney do Arsenalu?

Po tom, čo Celtic Glasgow prišiel o trénera Brendana Rodgersa, vraj môže prísť aj o ospevovaného Kierana Tierneyho. Priniesol to Scottish Sun, ktorý píše, že o tohto hráča sa eminentne zaujíma londýnsky Arsenal.