Main Content

TRANSFER NEWS (1.3.): Gareth Bale späť do Premier League?

piatok, 1. marec 2019 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Blíži sa Baleov odchod

Španielsky denník AS tvrdí, že Real Madrid už má dosť nepodarených výkonov Garetha Balea a kluboví šéfovia sa rozhodli, že ho po sezóne pošlú preč. O Walesana sa zaujíma celá plejáda klubov – Manchester United, Chelsea či Tottenham Hotspur.

Ter Stegen chcel odísť

Portál Goal.com prezrádza, že nemecký brankár Marc-Andre Ter Stegen uvažoval, že opustí Barcelonu. Dôvodom bol jeho konkurenčný boj s Čiľanom Claudiom Bravom. Bravo sa nakoniec sťahoval do Manchestru City, pričom MATS v drese Barcy patrí k najlepším gólmanom na svete.

Falcao do AC neprestúpi

Posledné dni sa vo veľkom špekulovalo o tom, že kolumbijský útočník Radamel Falcao možno odíde do talianskej Serie A, kde ho chcelo získať AC Miláno. Portál Calcio Mercato ale píše, že klub zo San Sira už 33-ročného kanoniera získať nechce.

Liverpool loví v Turecku

Vedenie Liverpoolu v predstihu hľadá nové posily, pričom The Reds sa najnovšie zamerali na 19-ročného záložníka Abdulkadira Omura z tureckého Trabzonsporu. Informácie priniesol plátok Talk Sport. Omur patrí k najlepším hráčom tureckej najvyššej súťaže.

Raúl trénerom mládežníckeho tímu

Legendárny Raúl sa vracia do štruktúr Realu Madrid, keď bude trénovať mládežnícky tím Bieleho Baletu Juvenil B. Informoval o tom denník Marca. Výpoveď dostal doterajší kormidelník Alvaro Benito, ktorý v médiách komentoval kriticky dianie okolo madridského veľkoklubu.

Rakitič nikam po sezóne nepôjde

Futbalový portál Goal.com píše, že chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič bude hráčom FC Barcelona aj v nasledujúcej sezóne. Tento záložník je spájaný s viacerými európskymi klubmi, ale podľa svojich slov nemá v úmysle odchádzať niekam inam.