Main Content

TRANSFER NEWS (2.3.): Harry Kane na odchode z Tottenhamu?

sobota, 2. marec 2019 13:56 | Autor: Jakub Vaverka

Ederson a Harry Kane
Ederson a Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kaneov odchod?

Hráči Tottenhamu Hotspur sa obávajú, že ich hviezdny spoluhráč Harry Kane po sezóne môže zmeniť dres. Záujem o jeho služby je po celej Európe, pričom Kaneovi sa vraj nepáči, že kouč Pochettino deklaroval, že v najbližších sezónach môžu byť Spurs bez trofejí.

Icardi zvažuje Real

Argentínsky útočník Mauro Icardi zvažuje prestup do Realu Madrid, informujú o tom médiá v Taliansku či v Španielsku. Icardi by rád odišiel z Interu Miláno, pričom Biely Balet bude po sezóne hľadať nového strelca.

Sarri sa o miesto nebojí

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri s médiami odmieta diskutovať o tom, že by mohol dostať výpoveď, pričom si myslí, že situácia v Chelsea vôbec nie je taká zlá, ako novinári v poslednom období prezentovali vo svojich článkov.

Valencia na odchode?

Obranca Antonio Valencia stále nepodpísal s Manchestrom United nový kontrakt a vo veľkom sa špekuluje o tom, že by mohol na konci prebiehajúceho ročníka odísť niekam inam. Tento veterán má mať na stole niekoľko ponúk.

Solskjaer ostane

Ole Gunnar Solskajer podľa dostupných informácií z britskej tlače ráta s tým, že dostane od Manchestru United viacročný kontrakt. OGS robí na Old Trafford skvelú prácu, pričom kluboví šéfovia mu držia palce.

Guardiola o prestupoch

Tréner Manchestru City Pep Guardiola potvrdil, že sa bude snažiť v letnom prestupovom období svoj klub posilniť. Na Etihad Stadium do kádra aktuálneho anglického majstra vraj môžu prísť traja až štyria noví hráči.