Main Content

Jorginho: Chcem ľuďom dokázať, že sa vo mne mýlia

sobota, 2. marec 2019 15:04 | Autor: Jakub Vaverka

Jorginho
Jorginho | zdroj: Instagram Jorginho

V úvode ročníka sa Brazílčan Jorginho tešil veľkej popularite. Fanúšikovia Chelsea ho prijali veľmi rýchlo, na ihrisku podával kvalitné výkony. Následne sa ale situácia zmenila bývalý hráč SSC Neapol je hlavným terčom kritiky výkonov Modrých. Samotný futbalista si z toho ťažkú hlavu ale zatiaľ nerobí.

Jorginho hovorí, že akceptuje kritiku fanúšikov, keď hrá zle, jednoducho to patrí k futbalu. Tento brazílsky stredopoliar, ktorý reprezentuje Taliansko prišiel do Chelsea v letnom transferovom okne spolu s trénerom Mauriziom Sarrim. Nejeden priaznivec londýnskeho veľkoklubu má naňho v tomto období ťažké srdce. Niekdajší ťahúň SSC Neapol sa rozhovoril v interview pre  ​ESPN Brazil.

„S technológiou, akú máme dnes, vidia o vás ľudia všetko. Najdôležitejšie ale je, ako sa s tým človek dokáže vyrovnať. Som pokojný, pretože fanúšikovia sú už jednoducho takí – keď hráte zle, sťažujú sa. Majú právo to robiť, ja znepokojený ale nie som,“ hovorí 27-ročný záložník.

„Budem pokračovať v robení mojej práce. Bezpochyby verím, že dokážem, aké sú moje kvality a zmením ich pohľad na mňa. Chcem ľuďom ukázať, že sa mýlia,“ pokračuje. Množstvu fanúšikov Chelsea sa nepáči, že Jorginho nastupuje na pozícii, ktorá bola vlastná ich miláčikovi N´Golovi Kantému.

Skúsený naturalizovaný Talian sa v závere vyjadril k výsledkom Chelsea. „Ako som povedal, kritika fanúšikov ma nerozhodí, nevyhrávanie zápasov ale áno. To je zároveň dôvod, prečo som bol sklamaný po prehre vo finále ligového pohára proti Manchestru City. Chceli sme vyhrať.“