Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS |4.3.| Hrdina Kepa, uštipačný Van Dijk, spasiteľ Parker?

pondelok, 4. marec 2019 11:06 | Autor: Jakub Vaverka

Virgil Van Dijk
Virgil Van Dijk | zdroj: Instagram FC Liverpool

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea vydrela tri body na ihrisku Fulhamu po triumfe 2:1. Ak vyhrá dohrávku s Brightonom, preskočí Manchester United a Arsenal a vráti sa do TOP 4.

CHELSEA: V bráne dostal šancu omilostený gólman Kepa Arrizabalaga, ktorý predviedol výborný výkon a stal sa hráčom zápasu.

CHELSEA: Tréner Maurizio Sarri chválil kritizovaných hráčov Jorginha a Gonzala Higuaína, ktorí sa trafili do čierneho a zjemnili tak vlnu nevôle, ktorá sa na ich plecia valila v uplynulých týždňoch.

LIVERPOOL: Liverpool klesol na druhé miesto za Manchester City po tom, čo nedokázal v mestskom derby poraziť rivala z Evertonu. Zápas skončil bez gólov.

LIVERPOOL: Tréner The Reds Jurgen Klopp povedal, že veľa ľuďom sa to síce páčiť nebude, ale veľkú rolu v zápase Červených proti Karamelkám zohral veľmi silný vietor.

LIVERPOOL: Obranca Liverpoolu Virgil Van Dijk sa uštipačne vyjadril na adresu Evertonu, keď povedal, že je veľavravné, keď Karamelky vo veľkom oslavujú bezgólový výsledok s LFC.

FULHAM: Iba 38-ročný Scott Parker odkoučoval prvý zápas na lavičke Fulhamu, pričom jeho tím siala na tri body proti Chelsea. Chalupári vytrvalo bojujú o záchranu, ale potrebujú body.

NEWCASTLE: Martin Dúbravka, brankár Newcastlu United je po Alissonovi, Edersonovi a Kepovi štvrtý v tabuľke čistých kont v tomto ročníku anglickej Premier League.