Main Content

LA LIGA NEWS (5.3.): Real Madrid je ako Julia Roberts

utorok, 5. marec 2019 07:08 | Autor: Jakub Vaverka

Santiago Solari
Santiago Solari | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Holandská ikona Marc Overmars si myslí, že Real Madrid má proti Ajaxu Amsterdam šancu 80 percent na postup do štvrťfinále Ligy majstrov. (Marca)

REAL MADRID: Agent Garetha Balea si myslí, že fanúšikovia Realu Madrid by sa mali hanbiť za to, ako sa správajú voči tomuto hviezdnemu krídlu. (Marca)

REAL MADRID: Španielska tlač špekuluje o tom, že pozícia Nemca Toniho Kroosa, v podobe, ako bola doteraz, je v Reale Madrid v ohrození. Môže za to štýl trénera Solariho. (Marca)

REAL MADRID: Portugalský tréner José Mourinho v rozhovore prehlásil, že s možným návratom do Realu Madrid by nemal ani ten najmenší problém. (Marca)

REAL MADRID: Aktuálny lodivod Realu Madrid Santiago Solari okomentoval spojenie Bieleho Baletu s Josém Mourinhom so slovami, že Real má viac nápadníkov ako hviezdna herečka Julia Roberts. (Marca)

REAL MADRID: Držiteľ Zlatej lopty Luka Modrič si myslí, že niekto v kabíne Realu Madrid musí prebrať zodpovednosť za Cristiana Ronalda. Byť lídrom, pričom nejde len o strieľanie gólov. (Marca)

BARCELONA: Zraneniami zmietaný Sergi Samper sa rozlúčil s FC Barcelona a dohodol sa na zmluve s japonským klubom Vissel Kobe, kde pôsobí aj Andrés Iniesta. (Marca)

BARCELONA: Španielska tlač píše o tom, že najväčšou ofenzívnou hrozbou Lyonu v odvete osemfinále Ligy majstrov v Barcelone bude kanonier Moussa Dembélé. (Marca)