Main Content

TRANSFER NEWS (5.3.): Návrat Josého Mourinha do Realu Madrid?

utorok, 5. marec 2019 07:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fanúšikovia Realu sú hanbou

Letný odchod Garetha Balea z Realu Madrid začína byť stále viac a viac reálnejší. Svedčí o tom aj fakt, že jeho agent ostro v médiách kritizoval fanúšikov Bieleho Baletu, ktorí sa podľa jeho slov správajú k jeho klientovi otrasne a sú vyslovene hanbou.

Real Madrid populárnejší ako Julia Roberts

Tréner Realu Madrid Santiago Solari sa neobáva toho, že o trénerskú pozíciu Bieleho Baletu je veľký záujem medzi viacerými kormidelníkmi. Kouč Merengues povedal, že Real Madrid má viacej nápadníkov ako známa herečka Julia Roberts.

Mourinho si vie predstaviť návrat

Portugalský kormidelník José Mourinho, ktorý je momentálne bez práce, v rozhovore povedal, že by si vedel predstaviť návrat do Realu Madrid, s ktorým je v posledných týždňoch spájaný. Mourinho je voľný od decembra, kedy skončil na lavičke Manchestru United.

Sanchezov odchod sa blíži

Niekdajší dlhodobý obranca Manchestru United Rio Ferdinand pripúšťa letný odchod Alexisa Sancheza z Old Trafford. Ferdinand v televíznej relácii povedal, že kouč MUFC Ole Gunnar Solskjaer urobil s Čiľanom čo len mohol a to, že sa mu stále nedarí , nie je ani zďaleka jeho chybou.

Arsenal poslal skautov do Ríma

Vedenie londýnskeho Arsenalu poslalo svojich skautov do talianskeho Ríma, kde bolo ich úlohou sledovať tureckého kanoniera Cengiza Undera, ktorý dáva o sebe stále viacej vedieť v drese AS Rím. Rimania hrajú v tejto sezóne veľmi slušne aj v Lige majstrov.

120M za Asensia?

Bulvárny madridský plátok Don Balón hlása, že útočník Marco Asensio by mohol v letnom transferovom okne opustiť Real Madrid a odísť do Nemecka, kde za jeho služby Bayern Mníchov môže zaplatiť až 120 miliónov eur.