Main Content

LA LIGA NEWS (7.3.): José Mourinho na ceste do Realu Madrid?

štvrtok, 7. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Posledných sedem dní španielske médiá označili ako najhorší týždeň v histórii štadióna Santiago Bernabeu. Biely Balet prehral doma už štyrikrát v rade.

REAL MADRID: Portugalský tréner José Mourinho prehlásil, že medzi ním a Realom Madrid nepredbehol ani ten najmenší kontakt. (Marca)

REAL MADRID: Bývalý prezident Realu Madrid Ramón Calderón, ktorý má v klube stále kontakty, tvrdí, že Mourinho je prvou voľbou Bieleho Baletu na post trénera. (Marca)

REAL MADRID: Očakáva sa, že španielsky tréner Santiago Solari, aj keď si to nepripúšťa, môže dostať výpoveď každým dňom. (Marca)

BARCELONA: Barcelona podľa dostupných informácií nezíska v letnom transferovom okne stredopoliara Adriena Rabiota z parížskeho PSG. (Marca)

BARCELONA: Prezident FCB José Maria Bartomeu priznal, že obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt je na zozname posíl Barcelony. (Marca)

BARCELONA: Stredopoliar Ajaxu Frenkie De Jong, ktorý v lete odíde do Barcelony, priznal, že ho šéfovia FCB požiadali, aby prispel k vyradeniu Realu Madrid z Ligy majstrov. (Marca)

BARCELONA: Útočník FC Barcelona Luis Suarez povedal, že je priaznivcom Ajaxu Amsterdam odkedy v tomto klube pôsobil. (Marca)