Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (7.3.): Bale mohol byť hráčom United

štvrtok, 7. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Leicesterský Islam Slimani údajne v letnom transferovom okne opustí klub natrvalo. (Sky Sports)

EVERTON: Po skvelých výkonoch v akadémii sa dočkal talentovaný mladík Anthony Gordon prvého profesionálneho kontraktu s klubom. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Ak Ole Gunnar Solskjaer nedostane po sezóne kontrakt do Manchestru United, vraj sa vráti do nórskeho Molde. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Bývalý tréner Manchestru United David Moyes priznal, že počas svojho pôsobenia na Old Trafford skoro získal Garetha Balea z Realu Madrid. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Manchester United údajne chystá 120 miliónov libier na kúpu Paula Dybalu z Juventusu Turín. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp je podľa britských novinárov na zozname možných kandidátov na post trénera Realu Madrid. (Sky Sports)

CHELSEA: FIFA potvrdila, že dostala odvolanie Chelsea voči zákazu nakupovania hráčov v dvoch prestupových obdobiach. Ako to momentálne dopadne, nie je jasné. (Sky Sports)

CHELSEA: Tréner Chelsea Maurizio Sarri potvrdil, že sa s klubom rozprával o prípravách na predsezónne obdobie. (Sky Sports)