Main Content

TRANSFER NEWS (7.3.): Gareth Bale do Tottenhamu Hotspur?

štvrtok, 7. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho za 100M?

Anglický mladík Jadon Sancho, ktorý podáva výborné výkony v drese nemeckej Borussie Dortmund, by sa údajne v letnom transferovom okne mohol stať najdrahším anglickým hráčom v histórii. Manchester United chystá na jeho kúpu 100 miliónov libier.

Dybala za 120M?

Manchester United údajne pracuje na tom, aby po konci prebiehajúceho ročníka získal argentínsky útočný klenot Paula Dybalu. Dybala si momentálne nie je isté, či chce ostať v Juventuse Turín. Stará Dáma by mohla na jeho odchode zarobiť 120 miliónov libier.

Campos do Chelsea?

Športový riaditeľ Lucas Campos, ktorý predvádza výbornú prácu vo francúzskom klube LOSC Lille, sa vraj ocitol v hľadáčiku londýnskej Chelsea, ktorá nemá túto pozíciu poriadne obsadenú od odchodu Michaela Emenala.

Liverpoolsky kouč na lane Realu

Liverpoolsky tréner Jurgen Klopp sa údajne ocitol pod drobnohľadom Realu Madrid. Vedenie Bieleho Baletu chcelo tohto úspešného nemeckého kormidelníka získať už v minulosti, ale po Mainzi a Dortmunde sa „Kloppo“ sťahoval na Anfield.

Moyes skoro získal Balea

Tréner David Moyes, ktorý svojho času neuspel v Manchestri United, v rozhovore prehlásil, že počas jeho vlády na Old Trafforde bol veľmi blízko k získaniu waleského reprezentanta Garetha Balea, ktorý je už šesť rokov v Real Madrid.

Spurs o Balea

Minulosť je minulosť, ale veľa sa aktuálne hovorí aj o Baleovej budúcnosti. Walesan nie je spokojný v Reale Madrid, kde je často kritizovaný, pričom o jeho služby sa vraj bude po sezóne usilovať Tottenham Hotspur, a teda klub, ktorý ho do Madridu predal.