Main Content

Novinky z futbalového sveta (7.10.)

piatok, 7. október 2011 16:40 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (7.10.)
Novinky z futbalového sveta (7.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Škrtel otcom !

Stopér slovenskej futbalovej reprezentácie sa stal dnes otcom. Jeho priateľka mu porodila syna Mattea. Martinovi gratulujeme a dúfame, že rovnako ako v súkromí sa mu dnes podarí „úlovok“ aj na futbalovom ihrisku.

Pandev si nezahrá

Najväčšia opora macedónskej reprezentácie a útočník Interu Miláno Goran Pandev si na konci kvalifikácie o ME 2012 nezahrá. Je totiž zranený a s tréningom začne až o dva týždne.

Kaká je späť

Keď hrával Kaká ešte za AC Miláno, tak svojou hrou bavil celý svet. Potom prišiel jeho prechod do Realu Madrid a veľmi nepríjemné zranenie.  Kaká je však späť a podľa vlastných slov opäť pociťuje radosť z hry, ktorá mu veľmi dlho chýbala.

Tévez do Ruska?

Chýry okolo argentínskeho útočníka stále neutíchajú. Podľa najnovších informácii by sa Carlos Tévez mohol stať posilou ruskej Machačkaly, ktorej peniaze nerobia problém. Odborníci sa však zhodujú, že Tévez tak skoro do Ruska nezavíta.

Leon prehovoril o Mourinhovi

Španielsky futbalista Pedro Leon prehovoril o praktikách Josého Mourinha. Futbalista, ktorý v súčasnosti hosťuje v Getafe prezradil, že svojho času mu Mourinho povedal, že ani keby padlo celé lietadlo s Realom, tak by si v základe Bieleho baletu nezahral. Populárny Mou sa teda pekne vyfarbil.