Main Content

TRANSFER NEWS (19.3.): Griezmann v hľadáčiku PSG

utorok, 19. marec 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard vraj za 85M

Včera sa vo veľkom v britskej tlači písalo, že sa londýnska Chelsea dohodla s Realom Madrid na prestupe Edena Hazarda, pričom belgický reprezentačný kapitán by mal do Madridu odísť v lete za 85 miliónov libier.

Sesssegnon v kurze

Talentovaný Ryan Sessegnon, ktorý v tomto ročníku pravidelne nastupuje za londýnsky Fulham v Premier League, sa momentálne nachádza v hľadáčiku Manchestru United a Tottenhamu Hotspur. Oba kluby o jeho služby zabojujú po sezóne.

PSG a Griezmann?

Vedenie francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain údajne sleduje situáciu okolo Antoinea Griezmanna zo španielskeho Atlética Madrid, ktorý by vraj mohol po konci prebiehajúcej sezóny zmeniť dres.

Sarri opäť v ohrození

Po víkendovej prehre Chelsea na pôde Evertonu 0:2, ktorá klubu skomplikovala boj o TOP 4 Premier League, údajne skomplikovala talianskemu kormidelníkovi Mauriziovi Sarrimu možnú budúcnosť na londýnskom Stamford Bridge.

Salah za 150M?

Anglický bulvár hlása, že egyptský reprezentant Mohamed Salah možno v lete prestúpi do Realu Madrid. Úradujúci víťaz Ligy majstrov má pre Liverpool chystať lukratívnu ponuku na úrovni 150 miliónov eur.

Nasri hrá o budúcnosť

Francúzsky Samir Nasri je rád, že je v anglickej Premier League, ale klubové vedenie mu malo odkázať, že jeho budúcnosť vo West Hame United závisí vo veľkej miere od toho, aké bude podávať výkony na konci tohto ročníka.