Main Content

TRANSFER NEWS (22.3.): Saul Niguez do Manchestru City?

piatok, 22. marec 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Saúl Níguez
Saúl Níguez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

City sú blízko Saula

Médiami sa roznieslo, že Manchester City bojuje o stredopoliara Atlética Madrid Saula Nigueza. Saul patrí medzi najlepších záložníkov na svete, pričom nie je tajomstvom, že kouč Pep Guardiola je jeho veľkým fanúšikom.

Barcelona chce Joviča

Talentovaný útočník Luka Jovič, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní z portugalskej Benficy Lisabon v nemeckom Eintrachte Frankfurt, je údajne na vrchole zoznamu FC Barcelona. Katalánsky celok hľadá nástupcu Luisa Suareza.

Casillas ostane v Porte

Španielska futbalová legenda a brankár, ktorý vyhral všetko, Iker Casillas, potvrdil, že svoju profesionálnu kariéru ukončí v portugalskom FC Porto. Špekulovalo sa totiž, že by mohol po konci tohto ročníka zmeniť dres.

Mourinho odmieta ponuky

Portugalský tréner José Mourinho, ktorý v decembri skončil v Manchestri United, priznal, že od tohto momentu dostal tri až štyri ponuky na trénovanie, ale doposiaľ nijakú neprijal, pretože čaká na niečo, čo ho skutočne upúta.

Giroud do Lyonu?

Francúzsky útočník Olivier Giroud, ktorý je sklamaný z toho, že nedostáva v londýnskej Chelsea skoro nijaké šance, by mohol v nasledujúcom ročníku obliekať dres Lyonu vo v rodnej vlasti. OL sa totiž pripravuje na odchod hviezdneho Fekira.

Bayern bude míňať

Vedenie Bayernu Mníchov je pripravené v letnom prestupovom období výraznejšie míňať na nové posily, pretože klubové vedenie nie je spokojné s ústupom z pozícii z minulých ročníkov. Problematické je predovšetkým skoré vypadnutie z Ligy majstrov.