Main Content

TRANSFER NEWS (27.3.): Edin Džeko do Interu Miláno?

streda, 27. marec 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Edin Džeko
Edin Džeko | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tottenham v boji o Tagliafica

Londýnsky Tottenham Hotspur je ďalším klubom, ktorý bojuje o argentínskeho obrancu Nicolasa Tagliafica, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v drese holandského Ajaxu Amsterdam. Jeho prestupová čiastka za pohybuje na úrovni dvadsať miliónov eur.

Chelsea sa zrejme neodvolá

Aktuálne to vyzerá, že londýnska Chelsea sa neodvolá voči zákazu prestupov od FIFA. Modrí chceli, aby im futbalová asociácia dovolila odložiť zákaz aspoň o polroka, ale The Blues zrejme budú môcť nových hráčov kupovať až v lete 2020.

Mignolet na odchode?

Belgický brankár Simon Mignolet akceptuje, že je v Liverpoole dvojkou za Brazílčanom Alissonom, ale na druhej strane by chcel počas aktívnej kariéry čo najviac chytávať. Preto je reálne, že The Reds po sezóne opustí.

Katalánci v Holandsku

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu spolu s ďalšími predstaviteľmi tohto veľkoklubu sa vraj aktuálne nachádzajú v Holandsku, kde údajne s vedením Ajaxu Amsterdam rokujú o obrancovi Matthijsovi De Ligtovi.

Sterling nikam nepôjde

Záujem o anglického reprezentanta Raheema Sterlinga vo futbalovom svete rastie, ale vedenie šampióna Premier League Manchestru City má jasno – tohto stále sa zlepšujúceho mladíka nepustí v dohľadnej dobe nikam.

Džeko do Interu?

Ak taliansky celok Inter Miláno v letnom prestupovom období príde o argentínskeho útočníka Maura Icardiho, pokúsi sa získať skúseného bosniackeho reprezentanta Edina Džeka, ktorý podáva spoľahlivé výkony v drese konkurenčného AS Rím.