Main Content

TRANSFER NEWS (28.3.): Majster sveta do Arsenalu?

štvrtok, 28. marec 2019 11:13 | Autor: Jakub Vaverka

Samuel Umtiti (vľavo)
Samuel Umtiti (vľavo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Solskjaer s kontraktom

Vedenie Manchestru United sa rozhodlo oficiálne oznámiť podpis kontraktu s nórskym trénerom Ole Gunnarom Solskjaerom. Solskajer prišiel na Old Trafford ako dočasná náhrada za portugalského kormidelníka Josého Mourinha, ale jeho skvelé výsledky mu priniesli zmluvu.

Hernandez do Bayernu

Včera bol potvrdený prestup francúzskeho krajného obrancu Lucasa Hernandeza zo španielskeho Atlética Madrid do nemeckého Bayernu Mníchov. K transferu dôjde v lete a Rojiblancos získajú približne osemdesiat miliónov eur.

Elneny na odchode?

Vedenie Arsenalu musí zabojovať o egyptského stredopoliara Mohameda Elnenyho, pretože o tohto záložníka má veľký záujem turecký celok Besiktas BJK, ktorý je vraj ochotný Elnenymu ponúknuť veľmi lukratívny kontrakt.

Tosun nechce odísť

Turecký futbalista Cenk Tosun, ktorý je spokojný v anglickej Premier League, prehovoril, že je ochotný zabojovať o svoje miesto v liverpoolskom Evertone zo všetkých síl, pretože nechce, aby po konci ročníka odišiel niekam inam.

Umtiti a Arsenal?

Londýnsky Arsenal je ďalším klubom, ktorý sa bude v letnom transferovom období zaujímať o francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho, ktorý je hráčom Barcelony a v tejto sezóne sa dostal zo zranenia a podáva vynikajúce výkony.

Hudson-Odoi chce odísť

Anglický mladík Callum Hudson-Odoi, ktorý sa najnovšie dostal aj do reprezentácie The Three Lions, údajne chce opustiť Chelsea, pretože cíti, že musí pravidelne hrávať. Hudson-Odoi je pod drobnohľadom Bayernu Mníchov, Barcelony a Manchestru United.