Main Content

TRANSFER NEWS (29.3.): Sadio Mané a Real Madrid? Malcom za 70M?

piatok, 29. marec 2019 07:10 | Autor: Jakub Vaverka

Sadio Mane
Sadio Mane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Malcom za 70M

Vedenie FC Barcelona odkázalo záujemcom o brazílskeho krídelníka Malcoma, že tento hráč v lete môže opustiť Camp Nou, ale nebude to za menej ako sedemdesiat miliónov eur. O Malcoma v posledných týždňoch rastie záujem.

Umtitiho odchod?

Francúzsky majster sveta Samuel Umtiti by vraj mohol po konci prebiehajúceho ročníka opustiť Barcelonu, ale Katalánci doposiaľ jeho možný prestup nekomentovali a povráva sa, že ak by k tomu nakoniec došlo, bolo by to za rekordnú čiastku.

Foden do Nemecka nepôjde

Anglický mladík v službách Manchestru City Phil Foden nemá v úmysle odchádzať do nemeckej Bundesligy, kde sa vraj o jeho služby vo veľkom zaujíma hneď niekoľko klubov. Foden by najradšej ostal na Etihad Stadium a pravidelne hrával.

Bitka o Joviča

O srbského útočníka Luku Joviča, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní z Benficy Lisabon v Eintrachte Frankfurt, zabojujú predovšetkým FC Barcelona a Bayern Mníchov. Jovič takmer naisto bude v lete meniť dres.

Súboj o Herreru

Aktuálne to vyzerá, že španielsky stredopoliar Ander Herrera nechce ostať v Manchestri United, pričom favoritmi na jeho získanie sú konkurenčný Arsenal FC a úradujúci majster Primera División FC Barcelona.

Mané je potešený

Senegalský útočník Liverpoolu Sadio Mané je potešený, že sa o jeho služby zaujíma tréner Realu Madrid Zinedine Zidane, ale aktuálne vyzerá nereálne, že by sa Mané z Anfield Road, kde patrí medzi najväčšie hviezdy, sťahoval.