Main Content

TRANSFER NEWS (30.3.): Coutinho zvažuje odchod

sobota, 30. marec 2019 13:10 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi a Philippe Coutinho
Lionel Messi a Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messimu chýba Ronaldo

Argentínsky útočník FC Barcelona Lionel Messi otvorene priznal, že mu v španielskej Primera División chýba portugalský útočník Cristiano Ronaldo, ktorý v lete minulého roka odišiel z Realu Madrid do kádra talianskeho veľkoklubu Juventusu Turín. Obaja vraj majú ďaleko lepší vzťah, ako prezentujú médiá. Ronaldo je navyše spájaný s možným návratom do Realu.

De Ligt do Juventusu?

Holandský obranca Matthijs De Ligt priznal, že jedným z jeho vzorov je taliansky obranca Chiellini, ktorý dlhodobo háji farby Juventusu Turín. Povráva sa, že táto opora Ajaxu Amsterdam by sa mohla sťahovať práve do talianskej Serie A.

Arsenal bojuje o Čecha

Vedenie londýnskeho Arsenalu nechce, aby skúsený český veterán Petr Čech po sezóne opustil Emirates Stadium a zamieril niekam inam. Vo veľkom sa špekuluje hlavne to, že by mohol „Čechíňo“ odísť späť do rodnej vlasti a tam dochytať kariéru.

Sarri nevie

Taliansky tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri na tlačovej konferencii otvorene povedal, že jednoducho nevie, či belgický reprezentant Eden Hazard ostane na londýnskom Stamford Bridge aj v nasledujúcom ročníku.

Coutinho zvažuje odchod

Brazílsky stredopoliar Philippe Coutinho otvorene rozmýšľa nad tým, že opustí Barcelonu, kde sa dlhodobo herne trápi a kritizujú ho aj fanúšikovia tohto katalánskeho giganta. O Coutinha je veľký záujem v anglickej Premier League.

Ostane Benitez?

Newcastle United to myslí so zotrvaním španielskeho trénera Rafaela Beniteza vážne. Kluboví šéfovia aktuálne dohodli jednania, ktoré by mali presvedčiť Beniteza, aby trénoval The Magpies aj v nasledujúcom ročníku.