Main Content

FOTO: Erik Černák poslal Wilsonovi odkaz! Prezradil viac než mal?

pondelok, 1. apríl 2019 08:57 | Autor: Martin Gregor

Wilson, Černák, odkaz
Wilson, Černák, odkaz | zdroj: TASR

Bitka medzi Erikom Černákom a známym zlým mužom NHL Tomom Wilsonom visela vo vzduchu už niekoľko týždňov, pretože provokácie medzi týmito hráčmi boli očividné aj v predchádzajúcich dueloch Tampy Bay s Washingtonom. 

Diváci sa pästného súboja slovenského obrancu s hráčom, ktorý prakticky zničil kariéru Ľubomíra Višňovského v NHL, udiala včera v noci a Erik v nej bol dlho vo výbornej pozícii. Väčšie skúsenosti však napokon zavážili v prospech Wilsona. 

Slovenský obranca, ktorý sa vo svojej nováčikovskej sezóne fantasticky etabloval v prvom tíme najlepšieho celku NHL však ukázal po zápase svoju veľkosť, keď na sociálnej sieti zverejnil odkaz smerujúci jeho sokovi: ,,Ahojte fanúšikovia! Môj nos je v pohode, stratil som len jeden zub. Bitka bola fér. Wilson, ďakujem ti za nový úsmev a dúfam, že tvoj zlomený malíček bude čoskoro v poriadku. Poďme Bolts!"

Odkaz Erika Černáka
Odkaz Erika Černáka | zdroj: Reddit

Černák si za tento fair-play odkaz hráčovi, s ktorým mal mnoho nevyriešených konfliktov v predchádzajúcich týždňoch, získal veľké uznanie od fanúšikov. Tí však zároveň poznamenali, že informácia o zlomenom malíčku ostane dozaista v pamäti súperov Capitals v blížiacom sa play-off. Nenechajte sa prekvapiť, ak budú útočiť práve po tomto zraniteľnom mieste hráča známeho svojou zákernou hrou. 

VIDEO: Bitka Erika Černáika s Tomom Wilsonom