Main Content

TRANSFER NEWS (1.4.): De Ligt, Wan-Bissaka, Hudson-Odoi či Mata

pondelok, 1. apríl 2019 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Juan Mata
Juan Mata | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea odložila rokovania s H-O

Londýnska Chelsea bude rokovať o novom kontrakte s talentovaným mladíkom Callumom Hudsonom-Odoiom až po konci prebiehajúceho ročníka, informuje britský denník Daily Mail. Povráva sa, že tento talent chce odísť do Nemecka, kde ho sleduje Bayern Mníchov.

Barcelona si ide po De Ligta

Aktuálne to vyzerá, že FC Barcelona je najväčším favoritom na získanie holandského obrancu Matthijsa De Ligta, o ktorom je známe, že podľa všetkého opustí v letnom transferovom okne Ajax Amsterdam. 19-ročný obranca je naklonený prestupu do Španielska, hlása Mirror.

Solskjaer sa nebojí

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer sa neobáva, že by francúzsky stredopoliar Paul Pogba odišiel z Old Trafford a dohodol sa na zmluve s Realom Madrid. Nór hovorí, že je spokojný s výkonmi tohto majstra sveta.

Wan-Bissaka do United?

Manchester United je pripravený v letnom transferovom okne minúť 35 miliónov libier na talentovaného obrancu z konkurenčného Crystal Palace Aarona Wan-Bissaku, ktorý podáva vynikajúce výkony. Informácie priniesol denník Daily Mail.

Herrera ešte nepredĺžil

Ander Herrera by mohol po sezóne opustiť Manchester United, píše plátok Mirror. Dôvodom je fakt, že španielsky stredopoliar stále nepodpísal s Red Devils nový kontrakt, pričom veľký záujem o jeho služby má francúzsky majster PSG.

 Juan Mata do Barcelony?

Španielsky majster FC Barcelona je vraj v hre o skúseného stredopoliara Juana Matu, píše bulvárny denník The Sun. Vo veľkom sa hovorí, že Mata by mohol už čoskoro skončiť v Manchestri United, kde už nemá takú pozíciu, ako v minulosti.