Main Content

TRANSFER NEWS (3.4.): Odchod Courtoisa z Realu Madrid?

streda, 3. apríl 2019 10:44 | Autor: Jakub Vaverka

Thibaut Courtois, Real Madrid
Thibaut Courtois, Real Madrid | zdroj: Instagram Real Madrid

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Varane nikam nepôjde

Francúzsky tréner Zinedine Zidane nesúhlasí s tým, že by jeho krajan Raphael Varane by mal v letnom transferovom okne opustiť Real Madrid. „Zizou“ si myslí, že majster sveta z roku 2018 sa nakoniec rozhodne ostať v španielskej metropole. Záujem o jeho služby je hlavne v Anglicku.

Crystal Palace bude bojovať

Tréner londýnskeho Crystal Palace Roy Hodgson deklaroval, že The Eagles budú po sezóne bojovať o tom, aby neprišli o žiadaného obrancu Aarona Wan-Bissaku a útočníka Wilfrieda Zahu, ktorého sleduje viacero konkurenčných klubov.

United možno príde o duo

Vedenie Manchestru United sa začína pripravovať na to, že možno príde o duo španielskych stredopoliarov. Andera Herreru sleduje francúzsky majster PSG, Juana Matu by mohla zlanáriť Barcelona.

Odíde z Realu brankár?

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane priznal, že v letnom transferovom okne možno Biely Balet opustí jeden z brankárov. Merengues totiž aktuálne majú k dispozícii Keylora Navasa, Thibauta Courtoisa a Lucu Zidanea.

Rabiot do Realu Madrid?

Adrien Rabiot, ktorý je pripravený opustiť PSG, mal údajne odísť do anglického Liverpoolu, ale teraz to vyzerá tak, že miesto do Premier League zamieri do La Ligy, kde sa o jeho služby zaujíma úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid.

Bitka o Douglasa Costu

Brazílčan Douglas Costa by mohol opustiť taliansky Juventus Turín už v letnom transferovom okne. O jeho služby sa vo veľkom majú zaujímať manchesterské kluby – City a United. Stará Dáma možný odchod svojho krídelníka nekomentovala.