Main Content

TRANSFER NEWS (4.4.): Pedro na lane Interu a AC Miláno

štvrtok, 4. apríl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Pedro spoznal verdikt lekárov. Bude musieť nosiť ochrannú masku
Pedro spoznal verdikt lekárov. Bude musieť nosiť ochrannú masku | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal sleduje Barellu

Londýnsky Arsenal bude v letnom prestupovom období bojovať o 22-ročného stredopoliara Nicola Barellu, ktorý podáva kvalitné výkony v drese Cagliari, informuje britský denník The Star. The Gunners by vraj mohli minúť na jeho transfer 43 miliónov libier.

De Jonga lákal Tottenham

Frenkie De Jong, ktorý v lete vymení Ajax Amsterdam za FC Barcelona, priznal, že mal veľmi blízko k transferu do londýnskeho Tottenhamu. „Nebol to správny čas, v Ajaxe som nebol hotový. Neodohral som ani celú sezónu na mojej pozícii,“ vysvetlil v rozhovore pre magazín FourFourTwo.

Sancho za 100M?

Denník The Independent informuje, že Manchester United pripravuje rovných 100 miliónov libier na kúpu anglického reprezentanta Jadona Sancha, ktorý oblieka dres nemeckej Borussie Dortmund. Pre Red Devils má byť Sancho hlavný prestupový cieľ na leto.

Courtois na odchode?

Denník The Mirror píše, že francúzsky tréner Zinedine Zidane by mohol po sezóne predať belgického brankára Thibauta Courtoisa, ktorého transfer do Realu Madrid blokoval pred svojím odchodom z Bieleho Baletu.

Milánska bitka o Pedra

Express hlása, že španielsky krídelník Pedro Rodriguez, ktorý zažíva dobrú sezónu v londýnskej Chelsea, sa ocitol v hľadáčiku milánskych klubov – Interu a AC. Samotný Pedro je ale v Londýne spokojný a odchod nevyhľadáva.

Prestupový boj o Felixa

Benfica Lisabon je pripravená predať mladého záložníka Joaa Felixa, na ktorého odchode by mohla zarobiť až 130 miliónov libier. Felix je pod drobnohľadom Realu Madrid, Manchestru United a taktiež Manchestru City.