Main Content

TRANSFER NEWS (5.4.): Douglas Costa do Tottenhamu?

piatok, 5. apríl 2019 08:11 | Autor: Jakub Vaverka

Douglas Costa
Douglas Costa | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kovačič sa nechce vrátiť

Chorvátsky stredopoliar Mateo Kovačič nemá v úmysle návrat do Realu Madrid, a to aj napriek tomu, že jeho hosťovanie v Chelsea po sezóne skončí, pričom The Blues nemôžu kupovať nových futbalistov kvôli zákazu od FIFA. Kovačiča teda čaká náročné leto.

Douglas Costa a Spurs?

Brazílčan Douglas Costa, ktorý je stále viac spájaný s odchodom z talianskeho klubu Juventusu Turín, by mohol v letnom transferovom okne odísť do anglickej Premier League, kde ho má sledovať Tottenham Hotspur.

Koulibaly chce odísť

Senegalský obranca Kalidou Koulibaly sa pohádal so svojím agentom a momentálne je rozhodnutý, že taliansky celok SSC Neapol po konci prebiehajúceho ročníka opustí. Koulibalyho sleduje niekoľko mužstiev z anglickej Premier League.

Fekir môže odísť

Prezident francúzskeho Lyonu Jean-Michel Aulas potvrdil, že vedenie klubu má s útočníkom Nabilom Fekirom džentlmenskú dohodu, na základe ktorej môže hráč v prípade zaujímavej ponuky v letnom prestupovom období odísť.

City chcú Rodriga

Vedenie Manchestru City sa najnovšie zamerali na 22-ročného mladíka Rodriga, ktorý dal o sebe vedieť v španielskom Atléticu Madrid. Mladý stredopoliar je dlhšie pod drobnohľadom kouča Sky Blues Pepa Guardiolu.

United zabojujú o Saula

Manchester United je spolu s Manchestrom City aktuálne najväčším favoritom na získanie španielskeho stredopoliara Saula Nigueza, ktorý je aktuálne oporou Atlética Madrid. Rojiblancos ho dlhodobo odmietajú predať.