Main Content

TRANSFER NEWS (6.4.): Čo bude s de Geom?

sobota, 6. apríl 2019 12:13 | Autor: Timotej Gašper

De Gea
De Gea | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

David de Gea sa musí rozhodnúť 

Svetové médiá informujú, že španielsky brankár v službách Manchestru United sa o svojej budúcnosti musí rozhodnúť čo najskôr. Na Old Trafford mu končí kontrakt a veľký záujem má PSG, ktoré je ochotné zaplatiť klubu akúkoľvek čiastku a hráčovi ponúknuť požadovaný plat. 

Tottenham míňa ale nekupuje 

Zaujímavá kalkulácia dnes ráno vyšla zo základne Tottenhamu. Spurs totižto už viac ako rok nepriviedli do klubu žiadnu posilu, no napriek tomu platia služby klubových agentov, finančníkov aj právnikov, na ktorých mali za uplynulý rok minúť až 10 miliónov libier. 

Lukaku chce novú výzvu

Robustný zakončovateľ z Manchestru United má v pláne letný odchod, keďže ho má lákať vidina novej výzvy v inej krajine. S belgickým reprezentantom sa tak ihneď začalo spájať trio talianskych klubov Juventus, AC aj Inter Miláno, pričom všetci traja sú ochotní zaplatiť 75 miliónov eur. 

Pogba odmietne Real aj kvôli peniazom 

I keď tréner Ole Gunnar Solskjaer postavil vzťah s Pogbom na priateľskú úroveň, francúzsky záložník má dať Realu Madrid „košom“ najmä pre ponuku novej zmluvy. Podľa nového kontraktu by Paul ostal dlhodobo na Old Trafford s týždenným zárobkom 500 tisíc libier. 

Bakayoko ostane na San Sire

Predovšetkým britské plátky informujú, že francúzsky záložník, Tiemoué Bakayoko sa do Chelsea nevráti. Bakayoko je v kádri milánskeho AC na hosťovaní práve z CFC, no vzhľadom na jeho čoraz lepšie výkony je vedenie talianskeho celku pripravené pobiť sa o jeho zotrvanie. 

Tottenham bude v lete predávať 

Britský Daily Mirror informuje, že londýnsky Tottenham bude v lete predávať vo veľkom. Tréner Mauricio Pochettino je podľa správy pripravený rokovať o budúcnosti až s 12 hráčmi. 

Everton v boji o hráča Barcelony 

Andre Gomés hosťuje z Barcelony v liverpoolskom Evertone, kde je členom základnej zostavy a patrí k najvýraznejším hráčom klubu. „The Toffees“ sú teda prirodzene naklonení k jeho trvalej kúpe, no do boja sa vložil Tottenham, ktorý chce Barcelone ponúknuť viac a uchmatnúť teda Evertonu primárny prestupový cieľ. 

Herrerov problém je samotný Herrera

Španielsky záložník v službách Manchestru United, Ander Herrera, má zmluvu s „Red Devils“ len do konca tejto sezóny, no doteraz nedošlo k posunu rokovaní, čo má mať koreň vo vysokých požiadavkách hráča. Herrera neraz povedal, že chce ostať v United, no práve žiadosť o plat 160 tisíc libier týždenne má prinútiť United od odstúpenia rokovaní a umožniť teda prestup inde.