Main Content

ROZHODNUTÉ: Ostane Isco v Reale Madrid alebo po sezóne odíde?

sobota, 6. apríl 2019 15:32 | Autor: Jakub Vaverka

Isco a Gareth Bale
Isco a Gareth Bale | zdroj: TASR

Ohľadom stredopoliara Isca sa dlhodobo špekuluje o tom, že by mohol opustiť Real Madrid. Aktuálne je jasné, aká bude budúcnosť tohto španielskeho reprezentanta.

Isco je v Reale Madrid počas posledných troch – štyroch rokov v náročnej situácii. Musí neustále preukazovať, že má na to, aby bol členom Bieleho Baletu, pričom tréneri, nech už bol pri kormidle Los Blancos ktokoľvek, zvykli dávať priestor iným hráčom.

Španielsky denník Marca tvrdí, že sa tento španielsky reprezentant rozhodol, či v metropole Španielska ostane alebo v budúcej sezóne odíde niekam inam. „Stredopoliar Isco je rozhodnutý, je pripravený ostať v Reale Madrid aj v nasledujúcom ročníku.“

„K jeho rozhodnutiu prispel fakt, že sa do Bieleho Baletu vrátil francúzsky tréner Zinedine Zidane,“ píše denník ​Marca, ktorý má vždy kvalitné informácie z prostredia Realu Madrid. „Hovorilo sa, že Isco hľadá možnosti na prestup, už to ale nie je aktuálne.“

O Isca bol veľký záujem v anglickej Premier League, kde sa spomínali Chelsea, Manchester City či Manchester United, ale v súvislosti s týmto záložníkom sa hovorilo napríklad aj o talianskom majstrovi Juventuse Turín.