Main Content

TRANSFER NEWS (7.4.): Bale a Manchester United? Je vraj rozhodnuté!

nedeľa, 7. apríl 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sessegnon do Nemecka?

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že talentovaný mladík Ryan Sessegnon je pripravený počkať, kým mu vyprší zmluva v londýnskom Fulhame a následne prestúpiť do Borussie Dortmund, ktorá o jeho služby bojuje už dlhodobo.

Depay na lane Liverpoolu

Britský denník Daily Mirror informuje, že vedenie Liverpoolu začalo pracovať na príchode holandského reprezentanta Memphisa Depaya, ktorý podáva vynikajúce výkony v drese francúzskeho Lyonu a naznačil, že by chcel po sezóne odísť.

Chelsea zarobí okolo 100M

Ak sa londýnska Chelsea rozhodne v letnom transferovom okne predať belgického reprezentanta Edena Hazarda, na jeho transfere by mohli Modrí zarobiť približne 100 miliónov libier. Informáciu priniesol Daily Mirror.

Benitez stále nevie

Tréner Newcastlu United Rafael Benitez stále nevie, či bude kormidelníkom The Magpies aj v nasledujúcom ročníku. Klub chce, aby ostal, ale doposiaľ neprišlo k obojstrannej dohode. Potvrdil to sám „Rafa“ v rozhovore po včerajšej prehre NUFC s Crystal Palace 0:1.

United nezískajú Balea

Daily Star hlása, že aj keď by Manchester United veľmi rád získal waleského krídelníka Garetha Balea, Red Devils sa rozhodli tento prestupový boj vzdať, pretože by transfer nedokázali utiahnuť po finančnej stránke.

Nová zmluva pre Girouda?

Objavili sa špekulácie, že kvalitné výkony Oliviera Girouda by mohli znamenať, že mu londýnska Chelsea na konci tejto sezóny predostrie ponuku na predĺženie spolupráce. Giroud sa netají tým, že by rád na Stamford Bridge ostal.