Main Content

TRANSFER NEWS (9.4.): Real Madrid tlačí na Chelsea

utorok, 9. apríl 2019 07:10 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid, Chelsea FC
Real Madrid, Chelsea FC | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Wan-Bissaka na lane United

Britská televízia BBC informuje o tom, že 21-ročný talentovaný obranca Aaron Wan-Bissaka možno v letnom transferovom období odíde do Manchestru United. Crystal Palace ale o svoju oporu defenzívnych radov prísť nechce.

Hazard už pred koncom sezóny

Real Madrid pritláča na londýnsku Chelsea v predaji Edena Hazarda. Aktuálny víťaz Ligy majstrov by chcel získať belgického reprezentanta už pred koncom prebiehajúceho ročníka, na čo však The Blues nechcú pristúpiť.

Mata nemyslí na prestup

Španielsky stredopoliar Juan Mata prehovoril pre Manchester Evening News, že na možný odchod z Manchestru United nemyslí a aktuálne sa plne sústredí na záver ročníka na Old Trafford. Mata je spájaný s transferom do La Ligy.

Kovač môže odísť

Chorvátsky tréner Niko Kovač nemusí ostať na lavičke bavorského veľkoklubu Bayernu Mníchov, ani keď Mníchovčania vyhrajú Bundesligu. Klubové vedenie plánuje širšiu letnú revolúciu, pričom zmena kouča môže byť jedným z krokov šéfov FCB.

Oblak 2021

Španielsky denník Marca informuje, že slovinský gólman Jan Oblak podpíše s Atléticom Madrid čoskoro nový kontrakt, ktorý by ho mal na štadióne Wanda Metropolitano udržať minimálne do roku 2021.

Van der Sarov návrat?

Legendárny holandský brankár Edwin Van der Sar by sa mohol vrátiť do Manchestru United, kde bol v úvode tohto tisícročia veľkou hviezdou. Niekdajší gólman reprezentácie Oranjes by mohol byť na Old Trafford športovým riaditeľom.