Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (10.4.): Spurs a Liverpool bližšie k semifinále, čo dnes United?

streda, 10. apríl 2019 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Tottenham Hotspur
Futbalisti Tottenham Hotspur | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur včera po góle Sona porazil Manchester City v štvrťfinále Ligy majstrov 1:0 a je bližšie k postupu do semifinále Champions League.

TOTTENHAM: Jedným z hrdinov včerajšieho zápasu bol Francúz Hugo Lloris, ktorý v prvom polčase chytil penaltu hviezdnemu Sergiovi Aguerovi.

TOTTENHAM: Zápas pre zranenie nedohral útočník Harry Kane a prvé reporty hovoria, že mu pravdepodobne skončila sezóna.

TOTTENHAM/MANCHESTER CITY: Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino prehlásil, že favoritom na postup do semifinále Ligy majstrov je stále Manchester City.

LIVERPOOL: Do štvrťfinále Ligy majstrov výborne vstúpil aj Liverpool, ktorý porazil FC Porto 2:0 po presných zásahoch Keitu a Firmina.

MANCHESTER UNITED: Ole Gunnar Solskjaer verí, že jeho tím dnes proti FC Barcelona dokáže uhrať výsledok, ktorý Diablov udrží v hre o postup do semifinále.

MANCHESTER UNITED/TOTTENHAM: Manchester United v lete zabojuje o Tobyho Alderweirelda z Tottenhamu Hotspur. (The Sun)

ARSENAL: Obranca Ajaxu Amsterdam Nicolo Tagliafico priznal, že by v lete mohol odísť do Premier League. Favoritom na jeho získanie je Arsenal. (Daily Mirror)