Main Content

TRANSFER NEWS (10.4.): Chelsea nezastaví odchod Hazarda

streda, 10. apríl 2019 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hudson-Odoi do Liverpoolu?

Britský plátok talkSPORT píše o tom, že anglický mladík Callum Hudson-Odoi by mohol v letnom prestupovom období opustiť londýnsku Chelsea a zamieriť do Liverpoolu. The Reds Hudsona-Odoia sledujú už niekoľko mesiacov, pričom získať ho chce samotný kouč Jurgen Klopp.

Chelsea nezastaví odchod Hazarda

Portál Goal.com hlása, že londýnska Chelsea robí, čo môže, aby si udržala Edena Hazarda, ale Modrí sú vraj v budúcnosti tohto belgického reprezentanta bezmocní. Hazard podľa všetkého po sezóne odíde do Realu Madrid, Chelsea získa približne 100 miliónov libier.

Arsenal sleduje Veretouta

Birmingham Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnsky Arsenal zameral na záložníka talianskeho klubu AFC Fiorentina Jordana Veretouta, ktorý by mal nahradiť odchádzajúceho Aarona Ramseyho. Gunners na jeho kúpu minú približne 30 miliónov eur.

Bitka o Thauvina

Údajne existuje hneď niekoľko klubov, ktoré sa v lete zamerajú na ospevovaného Floriana Thauvina, ktorý podáva kvalitné výkony vo francúzskom Marseille. Olympique by na jeho odchode mohol zarobiť približne osemdesiat miliónov eur.

Ak nebude LM, nebude Pogba

The Sun píše, že ak Manchester United nebude hrať v nasledujúcej sezóne v Lige majstrov, z klubu po sezóne odíde francúzsky stredopoliar Paul Pogba. Majster sveta z roku 2018 je v hľadáčiku španielskeho giganta Realu Madrid.

78M za päť rokov

Podľa správy denníka Mirror je anglický útočník Marcus Rashford veľmi blízko k podpisu novej zmluvy s Manchestrom United. Rashford by vraj mohol za najbližších päť rokov zarobiť luxusných 78 miliónov libier.