Main Content

TRANSFER NEWS (11.4.): José Mourinho na ceste do Bundesligy

štvrtok, 11. apríl 2019 11:16 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard za 80M?

Španielsky denník AS píše, že vedenie Realu Madrid verí, že londýnska Chelsea bude ochotná predať belgickú hviezdu Edena Hazarda za čiastku, ktorá sa bude pohybovať na úrovni 70 až 80 miliónov eur. Modrí požadujú prinajmenšom 110 miliónov eur.

Juventus v hre o Pogbu?

Nielen Real Madrid bojuje o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United, ale v hre o jeho služby je podľa všetkého aj Juventus Turín, ktorý ho svojho času predal práve do Anglicka. Samotný hráč by sa návratu do Serie A údajne nebránil.

Mourinho do Bundesligy?

Aktuálne je najreálnejšie, že portugalský tréner José Mourinho bude od budúcej sezóny pôsobiť v nemeckej Bundesligy, kde ešte vo svojej kariére netrénoval. Spájaný je ako s Bayernom Mníchov, tak aj s Borussiou Dortmund.

Bitka o Perišiča

Londýnske kluby Arsenal a Tottenham Hotspur sú pripravené v letnom prestupovom období bojovať o chorvátskeho stredopoliara Ivana Perišiča, ktorého budúcnosť v talianskom Interi Miláno je momentálne nejasná.

Liverpool spájaný s Nevesom

Líder anglickej Premier League Liverpool je podľa portugalského denníka O Jogo spájaný s talentovaným stredopoliarom Rubenom Nevesom, ktorý v tejto sezóne podáva fantastické výkony v drese Wolverhamptonu Wanderers.

Mata dostal novú zmluvu

Španielsky stredopoliar Juan Mata dostal od vedenia Manchestru United ponuku na predĺženie kontraktu, ale doposiaľ sa s klubovými šéfmi nedohodol. Nie je tajomstvom, že Matu lanári niekoľko klubov z La Ligy.