Main Content

PREMIER LEAGUE (12.4.): Liverpool môže prísť o talent

piatok, 12. apríl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Liverpool FC
Liverpool FC | zdroj: YouTube

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ander Herrera priznal, že si vypočuje ponuku na novú zmluvu od Manchestru United, ale rovnako tak bude počúvať ponuky ostatných klubov. Hovorí sa hlavne o jeho odchode do PSG. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Ekvádorský obranca Antonio Valencia by mohol odísť do americkej MLS, kde ho chce získať DC United. (Sky Sports News)

MANCHESTER CITY: Manchester City má údajne na lane talentovaného Brazílčana menom Everton, ktorý hráva v rodnej vlasti za Gremio. (The Sun)

CHELSEA: Tréner Chelsea Maurizio Sarri si myslí, že vedenie klubu predĺži kontrakt s francúzskym útočníkom Olivierom Giroudom. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Je reálne, že talentovaný mladík Rafael Camacho opustí po konci tejto sezóny liverpoolsky Anfield Road. (Sky Sports)

BOURNEMOUTH: Tréner Eddie Howe nevie, či v budúcej sezóne bude počítať s Jermainom Defoem, ktorý je na hosťovaní v Rangers. (Bournemouth Echo)

SOUTHAMPTON: Japonec Maya Joshida zo Southamptonu mohol odísť do Saudskej Arábie, kde mu núkali lukratívny kontrakt, ale odmietol. (Daily Echo)

NEWCASTLE: Dwight Gayle, ktorý je na hosťovaní vo West Bromwichi by mohol byť v budúcej sezóne súčasťou Newcastlu United. (Express)