Main Content

TRANSFER NEWS (12.4.): De Gea chce viac peňazí

piatok, 12. apríl 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nkunku a Arsenal?

Portál Mercato365 hlása, že talentovaný stredný záložník Christopher Nkunku, ktorý má len 21 rokov, odmietol podpísať nový kontrakt s Parížom Saint-Germain, čo podporuje špekulácie o tom, že by mohol odísť preč. Favoritom na jeho získanie je londýnsky Arsenal.

PSG sleduje Neresa

Talentovaný David Neres, ktorý v tejto sezóne podáva vynikajúce výkony v drese holandského Ajaxu Amsterdam, je podľa portálu Le 10 Sport v hľadáčiku francúzskeho šampióna Parížu Saint-Germain. PSG by chcelo Neresa získať už v letnom prestupovom období.

De Gea chce peniaze

Brankár David De Gea chce od Manchestru United lukratívny kontrakt, inak dohodu nepodpíše. Dôvodom je fakt, že čilský útočník Alexis Sanchez dokázal s klubom vybojovať naozaj exkluzívnu zmluvu, a teda DDG nechce zaostávať.

Conte chce 9M

Taliansky tréner Antonio Conte je ochotný prijať ponuku Interu Miláno a stať sa trénerom mužstva zo San Sira, ale požaduje ročný plat vo výške deväť miliónov eur. To sa čierno-modrým zdá ako priveľká požiadavka, a preto rokovania pokračujú.

Pochettino trénerom Bayernu?

Argentínsky tréner Mauricio Pochettino sa ocitol pod drobnohľadom lídra nemeckej Bundesligy Bayernu Mníchov. Bavori sa netaja tým, že plánujú po sezóne prepustiť Nika Kovača, pričom Pochettino by sa odchodu z Tottenhamu Hotspur údajne nebránil.

Bitka o Evertona

Anglický celok Manchester City a taliansky klub AC Miláno bojujú o talentovaného mladíka menom Everton, ktorý aktuálne oblieka dres brazílskeho Gremia. Gremio by chcelo na jeho odchode získať minimálne 45 miliónov libier.