Main Content

Manchester United je v hre o oporu Realu Madrid

piatok, 12. apríl 2019 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Real Madrid
Manchester United, Real Madrid | zdroj: S7

Manchester United vie, že sa musí pred budúcou sezónou posilniť, inak opäť nebude bojovať o vytúžený anglický titul. Red Devils sa zamerali na dlhoročnú oporu Realu Madrid, hráča, ktorý by mohol klub pozdvihnúť na novú úroveň. 

Manchester United si uvedomuje, že ak sa v letnom transferovom okne neposilní, iba ťažko bude bojovať v nasledujúcom ročníku o anglický titul. Red Devils chcú zápoliť o najvyššie priečky, preto pracujú na príchode nových futbalistov.

Jedným z nich by mohol byť dlhoročný nemecký reprezentant, majster sveta z roku 2014 a viacnásobný víťaz Ligy majstrov – Toni Kroos. „Toni Kroos pochybuje o svojej budúcnosti z Reale Madrid, pričom možnosťou je preňho odchod do Manchestru United,“ domnievajú sa novinári zo španielskeho denníka OK Diario.

Toni Kroos
Toni Kroos | zdroj: TASR

„Kroosa nesleduje len United, ale aj Paríž Saint-Germain, Manchester City či Juventus Turín. Red Devils ale bojovali o služby tohto Nemca už v minulosti, i keď neúspešne,“ informuje španielska tlač.

Real Madrid si uvedomuje, že Kroos možno zmení dres, ale rozhodne ho nechce predať pod cenu. Povráva sa, že ak by mal tento niekdajší záložník Bayernu Mníchov opustiť španielsku metropolu, Merengues zarobia minimálne osemdesiat miliónov eur.