Main Content

TRANSFER NEWS (17.4.): Agent Jamésa tlačí na Bayern Mníchov

streda, 17. apríl 2019 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez, Bayern Mníchov
James Rodriguez, Bayern Mníchov | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Solskajer aspoň tri posily

Vedenie Manchestru United údajne sľúbilo nórskemu trénerovi Olemu Gunnarovi Solskajerovi v letnom prestupovom období aspoň tri nové posily. Viaceré britské denníky sa zhodujú, že Manchester potrebuje výraznejší zásah do mužstva, inak nebude úspešný.

Mendes tlačí na Bayern Mníchov

Agent kolumbijského stredopoliara Jamésa Rodrigueza, prostoreký Jorge Mendes, tlačí na vedenie Bayernu Mníchov, aby čím skôr rozlúsklo budúcnosť jeho klient. Jamés aktuálne nevie, či bude v budúcom ročníku obliekať dres Bavorov alebo sa vráti do Realu Madrid, ktorého je kmeňovým hráčom.

Pepe za 70M do Chelsea?

Denník Mirror informoval o záujme londýnskej Chelsea o ospevovaného útočníka Nicolasa Pepeho, ktorý podáva pravidelne kvalitné výkony v drese francúzskeho LOSC Lille. Modrí by vraj mohli do Ligue 1 za jeho služby poslať luxusných sedemdesiat miliónov libier.

Kto bude trénovať AS Rím?

Talianske noviny Corriere dello Sport špekulujú o tom, kto bude trénerom AS Rím v nasledujúcom ročníku. Aktuálne sa skloňuje predovšetkým meno Antonia Conteho, ktorý je bez práce a Maurizia Sarriho, ktorý vedie anglickú Chelsea.

Allegri sa konca nebojí

„Budúci rok budem trénovať Juventus Turín,“ povedal po vypadnutí z Ligy majstrov na tlačovej konferencii kormidelník Juventusu Massimiliano Allegri. Hovorí sa, že Talian je v ohrození, pretože šéfovia Starej Dámy chceli vyhrať Ligu majstrov, čo sa Allegrimu ani raz nepodarilo.

Ak nebude TOP 4, Pogba pôjde

Aktuálne to vyzerá jednoznačne – ak Manchester United nebude figurovať v budúcej sezóne v Lige majstrov, francúzsky stredopoliar Paul Pogba Old Trafford opustí. Francúz chce hrávať medzi najlepšími, pričom reálny je jeho odchod do Realu Madrid.