Main Content

TRANSFER NEWS (18.4.): Ronaldo, Hazard, Mané, Dybala, Pogba či De Ligt

štvrtok, 18. apríl 2019 10:11 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rashford čaká

Nová zmluva pre Marcusa Rashforda je pripravená a jej podpis bol už na spadnutie, ale útočník Manchestru United aktuálne čaká a stále nepodpísal. Dôvodom môže byť fakt, že má na stole viacero ponúk a chce hrať v nasledujúcej sezóne Ligu majstrov, ktorú Diabli nemajú istú.

Ronaldo áno, Dybala nie

Juventus Turín po vypadnutí z Ligy majstrov s Ajaxom Amsterdam pripravuje letné upratovanie v kádri, pričom hviezdny Cristiano Ronaldo by mal v klube ostať, ale jeho partner z útoku Paulo Dybala údajne zmení dres.

Hazardova dohoda hotová

Denník Marca píše, že dohoda medzi Edenom Hazardom a Realom Madrid je hotovou vecou, pričom teraz záleží na tom, aby sa medzi sebou dohodli Biely Balet a Chelsea. Oba celky zatiaľ nenašli spoločnú reč vo výške odstupného.

Pogbov príchod nejasný

Naopak, Marca uvádza, že prestup francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United do Realu Madrid nie je ani zďaleka istý. Získanie majstra sveta z roku 2018 bude pre Merengues veľkým transferovým orieškom.

De Ligt sa dohodol s FCB

Holandský obranca Matthijs De Ligt sa dohodol s Barcelonou na letnom prestupe, pričom problémy nerobí ani jeho klub Ajax Amsterdam. Katalánci sa ale teraz musia dohodnúť s hráčovým agentom Minom Raiolom.

Mané Real Madrid neposilní

Sadio Mané, ktorý bol v uplynulých týždňoch či mesiacoch spájaný s prestupom do Realu Madrid prehlásil, že sa odísť z Anfield Road nechystá, pretože by sa rád v liverpoolskom drese stal jednou z klubových legiend.