Main Content

TRANSFER NEWS (24.4.): Sergio Busquets do USA?

streda, 24. apríl 2019 07:05 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Busquets
Sergio Busquets | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Busquets a MLS?

Španielsky stredopoliar Sergio Busquets a dlhoročný člen základnej zostavy FC Barcelona, naznačil, že by mohol na sklonku svojej aktívnej kariéry zamieriť do Spojených štátov amerických, kde ho láka pôsobenie v tamojšej Major League Soccer.

CR7 rozhodne neodíde

Aktuálne je nereálne, aby sme Cristiana Ronalda v nasledujúcej sezóne videli inde, ako v talianskom Juventuse Turín. Rodák z ostrova Madeira povedal, že je na 100 percent isté, že nezmení dres, i keď sa okolo jeho osoby pravidelne špekuluje.

Marcelo odchod nesúri

Brazílsky obranca Marcelo je rád, že sa do Realu Madrid vrátil francúzsky tréner Zinedine Zidane, pričom návrat populárneho kouča taktiež znamená, že tento obranca podľa všetkého v letnom prestupovom období neodíde niekam inam. Záujem o jeho služby mal Juventus Turín.

Icardi ostane v Taliansku

Argentínsky útočník Mauro Icardi, ktorý je aktuálne hráčom Interu Miláno, ale hľadá novú výzvu, by mal ostať v talianskej Serii A aj v nasledujúcom ročníku. Aktuálne je ale nepravdepodobné, že tomu tak bude v drese čierno-modrých.

Giroud a Ligue 1?

Po Marseille je Nice ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o získanie francúzskeho útočníka Oliviera Girouda. Giroud je nešťastný, že v Chelsea je iba striedajúcim hráčom, pričom návrat do rodnej vlasti v rozhovoroch nevylúčil.

Rodri do City?

Manchester City je aktuálne najväčším favoritom na získanie talentovaného stredopoliara Rodriho, ktorý v tomto ročníku predvádza v drese Atlética Madrid vynikajúce výkony. Rojiblancos by vraj mohli za jeho služby získať šesťdesiat miliónov eur.