Main Content

LA LIGA NEWS (25.4.): Zinedine Zidane sa pustil do Barcelony

štvrtok, 25. apríl 2019 10:13 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

ATLÉTICO: Atlético Madrid vydrelo v skvelom zápase tri body proti Valencii (3:2) a teoretická šanca na titul pre Rojiblancos stále žije.

VALENCIA: Los Che sú sklamaní z prehry, keď po polčase siahali na bod. Cieľom pre Netopierov ostáva pred záverom sezóny triumf v Európskej lige, kde postúpili do semifinále.

ATLÉTICO: Tréner Diego Simeone je spokojný s tým, že jeho zverenci bojujú až do konca, a že sa držia na druhom mieste za Barcelonou. (Marca)

BARCELONA: Platí, že ak Barcelona cez víkend zvíťazí, stane sa majstrom španielskej ligy.

BARCELONA: Tlač v Katalánsku chváli talentovaného mladíka Carlesa Aleňu, ktorý je údajne lepší ako Adrien Rabiot z PSG. (Mundo Deportivo)

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane povedal, že v novom ročníku bude hlavným cieľom Bieleho Baletu zisk majstrovského titulu. (Marca)

REAL MADRID: Zidane sa na tlačovej konferencii obul do Barcelony, keď povedal, že no a čo, že Barcelona opäť vyhrá titul, keďže Merengues ich historicky má na svojom konte viacej. (Marca)

REAL MADRID: Francúz taktiež povedal, že presne vie, aké zmeny Real potrebuje, pričom tvrdí, že tréner musí byť rozhodný. (AS)