Main Content

LA LIGA NEWS (26.4.): Gabriel Jesus do FC Barcelona?

piatok, 26. apríl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

LA LIGA: Vedenie La Ligy sa dohodlo s partnermi, španielsky superpohár bude počas najbližších šiestich rokov hraný v Saudskej Arábii, čo lige prinesie veľmi zaujímavé finančné možnosti.

BARCELONA: V tomto momente nevieme, či holandský brankár Jasper Cillessen ostane v katalánskej metropole aj v nasledujúcej sezóne. (Marca)

BARCELONA: Je reálne, že Barcelona získa španielsky titul už pred semifinále Ligy majstrov, čo by spôsobilo, že Katalánci by sa mohli plne sústrediť na záver pohárovej sezóny.

BARCELONA: Fakt, že brazílsky útočník Gabriel Jesus pripustil, že možno po sezóne opustí Manchester City, otvára diskusiu o jeho možnom prestupe do Barcelony, ktorá ho v minulosti sledovala.

BARCELONA: Aktuálne nie je väčší favorit na získanie prestížneho ocenenia Zlatá lopta ako argentínsky kapitán FC Barcelona Lionel Messi.

GETAFE: Po tom, čo Getafe zvládlo víkendovú bitku s FC Sevilla, sa v klube otvorene hovorí o otvorenom boji o miestenku do Ligy majstrov.

REAL MADRID: Aktuálne je reálne, že belgický brankár Thibaut Courtois po tejto sezóne zo španielskej metropoly odíde.

REAL MADRID: Z toho, čo je zverejnené v španielskej tlači, v Reale Madrid v lete uvidíme minimálne štyri hráčske zmeny.