Main Content

TRANSFER NEWS (26.4.): Návrat Garetha Balea do Premier League

piatok, 26. apríl 2019 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vedenie Interu sa rozhoduje

Taliansky novinár Gianluca Di Marzio, ktorý má väčšinou kvalitné zákulisné informácie, informoval, že vedenie talianskeho Interu Miláno sa v tomto období rozhoduje, či si nechá kormidelníka Luciana Spallettiho alebo ho nahradí jeho krajanom Antoniom Contem.

Bale sa zrejme vráti do Anglicka

Zdroj menom Radioestadio hlása, že Real Madrid chce v lete predať waleského reprezentanta Garetha Balea a ideálne do anglickej Premier League. Dôvodom je hlavne to, že sa tam Baleovi v minulosti darilo a kluby z Britských ostrovov disponujú finančným kapitálom.

Bayern stále sleduje CHO

Nemecký majster Bayern Mníchov stále sleduje anglického mladíka Calluma Hudsona-Odoia. A to aj napriek tomu, že 18-ročný Angličan si poranil achillovu pätu, absolvoval operáciu a späť v hernom nasadení bude až o niekoľko mesiacov. Chelsea ho predať nechce.

TOP hráči odmietnu United

Legendárny obranca Roy Keane povedal, že stav, v akom sa aktuálne Manchester United nachádza, v letnom transferovom období spôsobí, že špičkoví svetoví futbalisti budú ponuky od Červených Diablov odmietať.

Bitka o Insigneho

Zdroj menom Il Matino tvrdí, že Manchester United a Paríž Saint-Germain začali prestupový boj o talianskeho reprezentanta Lorenza Insigneho, ktorý dlhodobo podáva kvalitné výkony v drese SSC Neapol. Minulý rok o jeho služby bojoval Liverpool.

Odegaard so šancou v Ajaxe?

Vedenie Ajaxu Amsterdam podľa zdroja VI zvažuje, že náhradou za Hakima Ziyecha, ktorý je medzi európskymi veľkoklubmi veľmi žiadaný, by mohol byť nórsky stredopoliar Martin Odegaard. Odegaard ako zázračné dieťa odišiel do Realu Madrid, kde sa ale dodnes nedokázal etablovať a chodil len po hosťovaniach. Tento ročník je na hosťovaní v holandskom Vitesse.