Main Content

TRANSFER NEWS (27.4.): Týchto 5 hráčov opustí Manchester United

sobota, 27. apríl 2019 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba chce opustiť Manchester

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba požiadal vedenie Manchestru United, aby ho nechalo v letnom prestupovom období odísť. Samotný hráč chce rokovať s Realom Madrid, ktorý ho sleduje už dlhodobo. Záujem o Pogbu má podľa denníka Guardian aj taliansky majster Juventus Turín. Tréner Devils Solskajer tvrdí, že Francúz podľa neho nikam neodíde.

Rashford do FC Barcelona?

Ďalšia opora, o ktorú môže Manchester United po sezóne prísť je anglický zakončovateľ Marcus Rashford. Talentovaného mladíka dlhodobo sleduje FC Barcelona, pričom ak MUFC nepostúpi do nasledujúcej sezóny Ligy majstrov, jeho odchod bude veľmi reálny. Informáciu priniesol denník The Sun.

Lyon vykupuje Manchester

Aby toho nebolo málo, v Manchestru United loví aj francúzsky celok Olympique Lyon. Podľa L´Equipe sa Lyonnais v lete zameria na získanie defenzívneho dua Červených Diablov Victora Lindelofa a Erica Baillyho. Ani jeden z dvojice by sa podľa dostupných správ odchodu z Old Trafford nebránil.

Herrera sa dohodol s PSG

Na dnes už posledná informácia o United. Ander Herrera sa podľa španielskeho denníka AS dohodol na štvorročnom kontrakte s francúzskym majstrom Parížom Saint-Germain a po konci aktuálneho ročníka definitívne opustí Manchester United.

Čech súčasťou Chelsea?

Petr Čech, ktorý je stále brankár Arsenalu, ale legendou sa stal v konkurenčnej Chelsea, by sa podľa denníka Daily Telegraph mohol vrátiť na Stamford Bridge. Modrí sú vraj ochotní mu ponúknuť pozíciu v štruktúrach klubu, pričom jeho úlohou by bolo aj zasahovanie do prestupovej politiky.

Zaha môže odísť

Mirror hlása, že tréner Crystal Palace Roy Hodgson chlapsky priznal, že letný odchod anglického útočníka Wilfrieda Zahu je reálny. Zahu má sledovať okrem iného Manchester City, no aj niekoľko ďalších klubov. CPFC ho nasilu držať rozhodne nebude.