Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (29.4.): Sheffield a Norwich sú späť v Premier League

pondelok, 29. apríl 2019 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

Premier League
Premier League | zdroj: Digisport.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea má Ligu majstrov vo svojich rukách, rozhodla o tom remíza 1:1 na pôde Manchestru United.

CHELSEA: The Blues potvrdili, že sa im na Old Trafford nedarí, nevyhrali tam od roku 2013. Po dvoch prehrách získali aspoň bod.

MANCHESTER UNITED: Red Devils ešte nestratili nádej na Ligu majstrov, ale dve kolá pred koncom by im muselo zahrať do karát niekoľko skutočností.

MANCHESTER UNITED: Veľká kritika sa opäť valí na brankára Davida De Geu, ktorý neudržal ďalekonosnú strelu, ktorú do brány dorazil Marcos Alonso.

ARSENAL: Hráči Arsenalu sa nepochlapili a prehrali na ihrisku Leicestru City 0:3 po góloch Tielemansa a Vardyho (2).

ARSENAL: Tréner Unai Emery povedal, že chce urobiť z Arsenalu úspešný klub, ale nie je to jednoduché.

MANCHESTER CITY: Späť na prvom mieste Premier League je Manchester City, ktorý vďaka videosystému vyhral na ihrisku Burnley 1:0.

MANCHESTER CITY/LIVERPOOL: Nech už sa stane majstrom ktokoľvek z tejto dvojice, je isté, že klub, ktorý bude na druhej priečke, bude vicemajstrom s najvyšším počtom v histórii Premier League.

PREMIER LEAGUE: Výsledky druhej anglickej ligy rozhodli, že Norwich City a Sheffield United sa vracajú do najvyššej súťaže.