Main Content

TRANSFER NEWS (29.4.): Ostane Eden Hazard v Chelsea?

pondelok, 29. apríl 2019 08:41 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Cillessen si bude hľadať klub

Holandský brankár Jasper Cillessen potvrdil, že v letnom prestupovom období odíde z FC Barcelona. Dôvodom je fakt, že sa do brány dostáva cez Ter Stegena len zriedka a rád by pravidelne chytával. Po dovolenke si začína hľadať nový klub.

Rakitič sa sťahovať nebude

Chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič, ktorý bol spájaný s odchodom z Barcelony po zisku majstrovského titulu povedal, že sa jedná len o fámy. Vraj chce ostať v Katalánsku a momentálne by ste len ťažko hľadali šťastnejšiu osobu ako je on.

Hazard nevylúčil zotrvanie

Po včerajšej remíze Manchestru United s Chelsea 1:1 povedal Eden Hazard, že Modrí musia hrať pravidelne Ligu majstrov, pretože sú jedným z najlepších klubov na svet. Belgičan následne použil „my“, v tom, že budúci rok budú hrať v Champions League. Vyzerá to teda, že možno predsa len ostane v Londýne.

Giroud sa hnevá

Olivier Giroud sa údajne hnevá na trénera Chelsea Maurizia Sarriho, pretože v anglickej Premier League prakticky nehráva a nastupuje namiesto neho kritizovaný argentínsky útočník Gonzalo Higuaín. Giroud chce hrať nielen v Európskej lige. Ak sa to nezmení, po sezóne zrejme odíde.

Meunier do Anglicka?

Thomas Meunier, ktorý by mohol po sezóne opustiť Paríž Saint-Germain, je vraj v hľadáčiku viacerých anglických veľkoklubov. Meunier by sa odchodu do Premier League nebránil, navyše, šéfovia PSG s ním zrejme nerátajú, preto je prestup reálny.

Bitka o Jamésa

Jamésovi Rodriguezovi v lete skončí dvojročné hosťovanie v Bayerne Mníchov, ale teraz je nepravdepodobné, že by v Nemecku ostal, prípadne, že by sa vrátil do Realu Madrid. Hráčmi o jeho služby sú aktuálne Manchester United a Inter Miláno.