Main Content

TRANSFER NEWS (1.5.): De Gea a Pjanič do PSG, čo s Baleom?

streda, 1. máj 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Miralem Pjanič
Miralem Pjanič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kontrakt pre De Geu

Daily Star tvrdí, že Paríž Saint-Germain pripravuje luxusný kontrakt pre brankára Manchestru United Davida De Geu, ktorý sa stále nerozhodol, či ostane na Old Trafford. De Gea hľadá novú výzvu a chce chytať v Lige majstrov.

O-CH s novou zmluvou

Alex Oxlade-Chamberlain, ktorý je konečne fit, by mal podpísať s Liverpoolom novú zmluvu. The Mirror informuje, že anglický reprezentant by mal s The Reds uzavrieť dohodu do roku 2023. Spokojný je hráč a spokojný je aj klub.

Hazard a Dortmund?

Thorgan Hazard potvrdil, že po konci tejto sezóny odíde z nemeckej Borussie Monchengladbach. Hlavným favoritom na jeho získanie je Borussia Dortmund, ktorá by už s hráčom mala byť dohodnutá. Hráč je dlhodobo v hľadáčiku anglického Liverpoolu.

Pjanič do Ligue 1?

Reprezentant Bosny a Hercegoviny Miralem Pjanič by podľa talianskych novín mohol po sezóne odísť z Juventusu Turín. Jedného z najlepších stredopoliarov v Európe údajne vytrvalo sleduje francúzsky šampión PSG.

Maguire za 90M?

Obranca Harry Maguire je v hľadáčiku Manchestru City a Cityzens údajne na jeho získanie vyčlenili astronomických deväťdesiat miliónov libier. Maguire je stále hráčom Leicestru City a mohol by sa stať najdrahším bekom v histórii.

Protichodné informácie

Okolo Garetha Balea sa aktuálne objavujú protichodné informácie. Na jednej strane, hráčov agent Barnett tvrdí, že Walesan je stopercentne oddaný Realu Madrid. Na strane druhej, kouč Merengues Zinedine Zidane spochybňuje Baleov prístup ku klubu.