Main Content

Prečo Suarez oslavoval gól proti Liverpoolu? (La Liga News, 2.5.)

štvrtok, 2. máj 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Barcelona v prvom zápase semifinále Ligy majstrov porazila na svojom ihrisku Liverpool FC rozdielom triedy 3:0. O dva góly sa postaral Lionel Messi. Víťazný gól vsietil Luis Suarez.

BARCELONA: Liverpoolski fanúšikovia vyčítali El Pistolerovi, že oslavoval gól proti svojmu bývalému mužstvu. Pre Uruguajčana ale išlo o prvý presný zásah v tejto sezóne Ligy majstrov (v deviatom zápase) a opadol z neho veľký tlak. Navyše, Suarez už pred zápasom povedal, že ak skóruje, gól patrične oslávi.

BARCELONA: Lionel Messi bol opäť chválený zo všetkých strán, Jurgen Klopp po jeho priamom kope povedal, že je jeho fanúšikom a je fenomenálny, i keď si myslí, že LFC ho bránilo pomerne umne.

BARCELONA: Chvála sa zniesla aj na plecia trénera Valverdeho, ktorý klub veľmi rozumne pripravil po taktickej stránke, pričom v priebehu duelu neváhal zmeniť rozostavenie zo 4-3-3 na 4-4-2.

BARCELONA: Lionel Messi si myslí, že nie je pekné, že fanúšikovia Barcelony pískajú na Coutinha. Klub by mal byť spojený. (Marca)

BARCELONA: Kouč Valverde krotí optimizmus, pretože hovorí, že Barca aj minulý v štvrťfinále proti AS Rím viedla o tri góly a nakoniec vypadla. (Marca)

BARCELONA: Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp si myslí, v niektorých momentoch hry je Lionel Messi nezastaviteľný futbalista. (Marca)

REAL MADRID: Obranca Sergio Ramos by mal vynechať ligový zápas Realu Madrid proti Villarrealu. (Marca)