Main Content

Spurs a posily, Barca a Jovič, Barca a De Ligt? (Transfer news, 2.5.)

štvrtok, 2. máj 2019 10:03 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mesut Ozil chce ostať

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil prehlásil, že by chcel ostať v londýnskom Arsenale aj počas nasledujúceho ročníka, a to aj napriek tomu, že na jeho plecia je valená obrovská kritika zo všetkých strán. Spokojný s jeho výkonmi nie je ani tréner Unai Emery.

90M za De Geu?

The Sun informuje, že francúzsky majster Paríž Saint-Germain pripravuje na leto astronomických 90 miliónov libier na získanie španielskeho brankára Davida De Geu, ktorý sa stále nerozhodol, či podpíše s Manchestrom United novú zmluvu.

Barca nepôjde po Jovičovi

Mundo Deportivo hlása, že španielsky majster FC Barcelona nebude v letnom transferovom okne bojovať o srbského reprezentanta Luku Joviča, ktorý podáva fantastické výkony v drese nemeckého klubu Eintracht Frankfurt.

Spurs míňať nebudú

Podľa správ denníka Daily Telegraph nebude Tottenham Hotspur, aj napriek výbornej sezóne, v ktorej hrá semifinále Ligy majstrov, v letnom prestupovom období výraznejšie nakupovať. Pripomeňme, že Kohúti v zime nekúpili ani jedného futbalistu.

De Ligt chce ísť do Barcy

Mundo Deportivo píše, že holandský kapitán Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt je rozhodnutý a chce po sezóne zamieriť do Barcelony. Barca v zime kúpila jeho spoluhráča a dobrého kamaráta Frenkieho De Jonga, čo transfer podporuje.

Chilwell neposilní City

Manchester City v zimnom prestupovom období bojoval o obrancu Bena Chilwella z anglického Leicestru City, ale aktuálne to vyzerá, že Cityzens už nebudú chcieť získať tohto ceneného krajného beka. Informáciu priniesol denník Daily Mirror.